Για Κύπρο: +357 22000856
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2102777662

Δευτ. - Παρ. 10:00 - 17:00 & Σάββατο 10:00 - 13:00 για παραλαβή από την αποθήκη
Delivery Points


close

Αρχική > Επιστροφές

Επιστροφές

Μπορείς να επιστρέψεις εύκολα προϊόντα που έχεις αγοράσει από το gsecret.gr εντός 15 ημερών!!!

Προϋποθέσεις Επιστροφής:

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και εντός της συσκευασίας του, να μην έχει πλυθεί και να έχει τα ταμπελάκια του κατασκευαστή.

Τα εσώρουχα εκτός της συσκευασίας τους δεν μπορούν να γίνουν δεκτά για λόγους υγιεινής.

Κάθε επιστροφή θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται με απόδειξη προϊόντος ή παραστατικό.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρωτίστως να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στα 2102777662  και να οριστεί ο τρόπος επιστροφής.

 

Επιστροφές χρήματων :

Για οποιοδήποτε λόγω , στην περίπτωση που δεν γινει αλλαγή σε προϊόν ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος μεταφορέας ( 2 ευρω + 2 ευρω) και  τα έξοδα  τραπέζης .

Για λογαριασμούς alpha bank τα τραπεζικά έξοδα είναι μηδενικά 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παρότι η περιγραφή των προιόντων μας ειναι αναλυτική και μπορείτε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα του προιόντος μπορεί τελικά κατά την παράδοση του να διαπιστώσετε οτι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε η ότι δεν επιλέξατε σωστό νούμερο. Στην περίπτωση αυτή η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν σε χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών απο την παραλαβή του και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν που θα επιλέξετε , ή με νούμερο που σας ταιριάζει. Σε αυτή την περίπτωση η νέα αποστολή/αντικατάσταση του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη με το κόστος μεταφορικών άσχετα με το ύψος της παραγγελίας.

Εάν το άλλο προϊόν ή το νούμερο που επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμο σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντος με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό εντός 7 εργάσιμων ημερών,ή πιστώνεται το ποσό για να χρησιμοποιηθείι σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία σας.

Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προιόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να εχει φορεθεί πέρα απο την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Σε αντίθετη περίπτωση η αλλαγή δεν θα γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω όροι, τα έξοδα επιστροφής (ταχμεταφορέα και τραπεζικά έξοδα) βαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους.

Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος αρχικά θα πρέπει να ειδοποιήσετε τηλεφωνικά στο (περιμενουμε νουμερο που θα εξυπηρετεί Κύπρο) ή στο mail info@gsecret.gr . Απαραίτητη είναι και η επιστροφή της απόδειξης/τιμολογίου μαζί με την παραπάνω φόρμα.